8,8 op basis van 139 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 6750137

Coronavirus

Als praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en als de gymzaal willen we jou graag informeren over wat wij als bedrijf voor maatregelen nemen ivm het corona/Covid19 virus. Allereerst staat ieders gezondheid en welzijn voorop en proberen we een werkbare situatie te behouden waarbij we zowel zorg kunnen leveren zonder daarmee risico te lopen.

Wij dragen een mondkapje voor u, draagt u een mondkapje voor ons?

Sinds het Kamerdebat van woensdag 30 september, is breed draagvlak om te besluiten tot een eenduidig landelijk advies, voor het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes.
Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Maar ook tijdens het beoefenen van een sport is het dragen van een mondkapje meestal niet mogelijk.


Protocol de gymzaal 

Basisregels: 

 1. Kom omgekleed naar de sportaccommodatie. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de omkleed/ koffie faciliteiten. Trek uw sportschoenen dus al aan, en neem zelf een flesje water en een handdoek mee. 
 2. Ga voor vertrek naar het toilet. Was voordat u gaat thuis uw handen, en gebruik bij aankomst op onze locatie de desinfectiegel. 
 3. Kom alleen. Wanneer u sport met een huisgenoot mag u samen komen. Wacht buiten de accommodatie totdat de sportcoach u op komt halen. 
 4. Blijf thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging (vanaf 38 graden). Dit geldt ook voor hooikoortsklachten, omdat dit niet controleerbaar is.
 5. Blijf thuis wanneer een huisgenoot koorts ( vanaf 38 graden) en/ of benauwdheidsklachten heeft. 
 6. Blijf minimaal 1,5 meter uit elkaar. 
 7. Schudt geen handen. 
 8. Volg ten allen tijde de aanwijzingen van het personeel op. 
 9. Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training.
 10. Verlaat direct na het sporten de sportaccommodatie. 

Hygiëne
Voorafgaand aan de les desinfecteert u uw handen met het daarvoor bestemde desinfectiemiddel. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van een apparaat of materiaal dient u dit zelf schoon te maken met de daarvoor bestemde reinigingsmiddelen. Deze zullen in meerdere plekken van de zaal beschikbaar zijn.

Reserveren
Er wordt uitsluitend op afspraak deelgenomen aan de lessen. Om deze te reserveren dient u via virtuagym een reservering te plaatsen. Ook kunt u voor langere periode reserveren. 

Vanwege de corona maatregelen kunt u momenteel alleen na reservering aan onze lessen deelnemen. Om de les te kunnen reserveren logt u in op virtuagym.
Vervolgens gaat u met uw muis naar de linkerkant van het scherm en klikt u op roosters. Dan zoekt u bovenin het scherm naar de juiste locatie, bijvoorbeeld de gymzaal Beuningen. Hier klikt u op en dan verschijnt het lesrooster van die week. Ga met uw muis naar een les die u wilt volgen en klik hierop. Vervolgens opent er een scherm met daarin een blauwe knop waarop staat ‘reserveer nu’. Klik hierop en u heeft gereserveerd. 

Sportcoaches

Wil je meer informatie over coronavirus?

Daarom kies je voor de gymzaal

 • Dé fitness-specialist in Nijmegen, Beuningen en Bergharen
 • Voor preventie van klachten of een revalidatietraject
 • Onderdeel van de fysioo
8,8
gemiddeld uit
139 beoordelingen
‘‘Persoonlijke en nuttige beweeglessen!’’
Goede hulp bij de oefeningen en persoonlijke aandacht.